juny 23, 2017 - No Comments!

El Suprem i l’Audiència Provincial donen la raó a Nilsson&Hobeich

Una empresa afectada per un cas de SWAP va arribar al despatx després de no haver aconseguit una sentència favorable en primera instancia. Des de Nilsson&Hobeich vam aconseguir que el Tribunal li donés la raó després de passar per l'Audiència Provincial i el Tribunal Suprem.

L'empresa va acudir a Nilsson&Hobeich després d'haver perdut en primera instància defensada per un altre despatx. El jutge havia considerat que la doctrina de l’“Error de consentiment” no era aplicable a aquest cas en tractar-se d'una empresa gran amb departament financer propi. Però el recurs d'apel·lació va propiciar que el Tribunal Provincial de Canàries donés la raó a Nilsson&Hobeich, resultant una sentència favorable a l'empresa, que posteriorment va ser confirmada pel Tribunal Suprem.

Published by: admin in Notícies

Leave a Reply